Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto Arhiva

Carmen Dan: Creşterea economică a României în primul trimestru este de 4%

Ministrul de Interne, Carmen Dan, consideră că programul de guvernare îşi arată roadele, în condiţiile în care, potrivit datelor Eurostat, creşterea economică a României în primul trimestru este peste media europeană.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 16.05.2018 - 12:36

"Programul de guvernare îşi arată roadele. Nu o spunem noi, ci Comisia Europeană, prin Eurostat. Creşterea economică a României în primul trimestru al acestui an este de 4% în condiţiile în care, în statele Uniunii Europene, media creşterii economice este de 2%. Tot Eurostat ne anunţă că peste un milion de români au ieşit din zona de sărăcie severă şi risc de excluziune socială, faţă de starea în care se aflau în anul 2016. Estimările Comisiei Europene şi cele ale FMI pentru România arată că anul acesta vom avea o creştere economică sustenabilă între 4,5 şi 6,1 procente", a scris Carmen Dan pe Facebook.

Comentarii