Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Obligațiunile operatorului de jocuri de noroc Superbet, tranzacționate la Bursa de Valori București

Obligațiunile operatorului de jocuri de noroc Superbet, în valoare de 9,7 milioane lei, vor fi tranzacționate la Bursa de Valori București.

Share

Avram Eliza 0 comentarii

Actualizat: 20.09.2017 - 15:35

Obligațiunile operatorului de jocuri de noroc Superbet, în valoare de 9,7 milioane lei, vor fi tranzacționate la Bursa de Valori București.

Obligațiunile au fost emise în ianuarie 2017, cu scadența în anul 2020 și au o rată fixă a dobânzii de 12% pe an.  

”Banii vor fi investiți atât în extinderea afacerii de retail – agenții noi de pariuri, cât și pentru impulsionarea business-ului online aflat încă la început. În mediul online, cea mai mare parte a banilor sunt direcționați către dezvoltarea de tehnologie avansată. Succesul celui de-al doilea plasament denotă stabilitatea și sănătatea financiară a companiei și a grupului din care face parte”, a declarat directorul general al operațiunilor multibrand Superbet, Vlad Ardeleanu.  

Superbet Betting & Gaming este unul dintre cei mai mari operatori de jocuri de noroc și pariuri din România cu aproape 1.800 de salariați și cu peste 600 de locații (agenții) în care oferă servicii de pariuri și loterie, jocuri virtuale și peste 2.000 de jocuri mecanice (slot machines).

Citește totul despre:

Comentarii

loading...