Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Concursul de tranzactionare BVB Invest Quest A INCEPUT AZI

Concursul de tranzactionare virtuala din cadrul competitiei BVB Invest Quest (BVB IQ) a inceput azi, 24 noiembrie, si se va incheia pe 30 ianuarie 2015. Persoanele interesate se pot inscrie accesand iq.bvb.ro.

Share

COMUNICAT DE PRESA 0 comentarii

24.11.2014 - 12:14

Perioada de derulare: 24 noiembrie 2014 - 30 ianuarie 2015

Peste 1.200 de persoane au participat la cele 16 workshopuri organizate in ultima luna de partenerii BVB: BCR, IFB Finwest, SSIF Broker si Tradeville;

Alte 8 workshopuri vor fi organizate in perioada urmatoare, in diferite orase din tara

30.000 lei (bani virtuali) pentru a tranzactiona cele mai lichide 18 actiuni listate la BVB si in fondul deschis de investitii ETF BET Tradeville

Premii atractive pentru castigatori: 20.000 de lei (premiu in bani), Laptop Lenovo Yoga 2, 2.300 lei (premiu in bani, pentru tranzactionare), iPad-uri si internship-uri

In competitie sunt asteptate persoanele de peste 18 ani, interesate de familiarizarea cu functionarea pietei de capital si de explorarea oportunitatilor oferite de investitia la bursa.

Concursul de tranzactionare virtuala din cadrul competitiei BVB Invest Quest (BVB IQ) a inceput azi, 24 noiembrie, si se va incheia pe 30 ianuarie 2015. Persoanele interesate se pot inscrie accesand iq.bvb.ro.

Aceasta sesiune a BVB IQ a fost lansata in data de 30 octombrie, cu un workshop organizat la Cluj-Napoca de Bursa de Valori Bucuresti in parteneriat cu SSIF Broker. In cadrul acestui workshop si a altor 15 evenimente organizate in Alba-Iulia, Bucuresti, Brasov, Cluj-Napoca, Deva, Hunedoara, Iasi, Ploiesti, Sibiu si Timisoara au participat 1.240 persoane interesate de functionarea pietei de capital si de explorarea oportunitatilor oferite de investitiile la bursa.

Urmatoarele workshopuri sunt programate sa se deruleze pana pe 16 decembrie in urmatoarele orase: Arad, Bucuresti, Cluj-Napoca, Craiova si Sibiu. Aceste evenimente vor oferi participantilor oportunitatea de a dobandi sau a aprofunda cunostintele despre piata de capital si investitia la bursa, precum si despre metodele prin care investitorii pot alege in mod informat activele in care sa investeasca.

In cadrul concursului, concurentii au la dispozitie o suma virtuala de 30.000 de lei, bani cu care pot fi tranzactionate cele mai lichide 18 actiuni listate la BVB si unitatile de fond ETF BET Tradeville. La finalul competitiei, concurentii care au inregistrat cele mai bune randamente vor fi recompensati cu premii atractive: 20.000 de lei (premiu in bani), Laptop Lenovo Yoga 2, 2.300 lei (premiu in bani, pentru tranzactionare), iPad-uri si internship-uri.

BVB IQ este o initiativa educationala pe termen lung a Bursei de Valori Bucuresti pentru promovarea pietei de capital si a serviciilor oferite de BVB investitorilor locali, formarea unei comunitati puternice de investitori individuali, precum si atragerea economiilor populatiei in circuitul economic.

Programul educational are la baza o platforma educationala ce cuprinde, in editia curenta, 24 de workshop-uri realizate in Bucuresti si in tara, si o competitie de tranzactionare virtuala online. Mai multe detalii sunt disponibile pe website-ul competitiei BVB Invest Quest: iq.bvb.ro

Bursa de Valori Bucuresti administreaza piete de actiuni, obligatiuni si alte instrumente financiare, prin platforme reglementate sau sisteme alternative, si furnizeaza o gama variata de servicii participantilor la pietele financiare. Bursa de Valori Bucuresti este o companie listata pe propria piata din 2010. Pentru informatii suplimentare vizitati www.bvb.ro.

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa contactati pe:

Stefan Musgociu, Specialist PR, +40.730.255.030, [email protected]

Citește totul despre:

Comentarii

loading...