Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Bursa deschide în scădere şedinţa de tranzacţionare de miercuri

Bursa de la Bucureşti a deschis în scădere şedinţa de tranzacţionare de miercuri, iar indicele principal BET, care arată evoluţia celor mai lichide 13 companii, înregistra o depreciere de 0,34%, până la 8,344.99 puncte, după o oră de la deschidere.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 29.08.2018 - 11:20

Totodată, indicele BET-Plus, care arată evoluţia celor mai lichide 37 de acţiuni de la BVB, pierdea 0,30% din valoare, indicele BET-FI al SIF-urilor stagna, iar BET-NG, indicele celor 10 companii din sectorul energetic şi al utilităţilor, scădea cu 0,21%.

Indicele blue-chip extins BET-XT, al celor mai lichide 25 de titluri, se deprecia cu 0,24%, în timp ce reperul de randament al fondurilor de investiţii, BET-BK, a coborât cu 0,05%.

Valoarea totală a schimburilor realizate miercuri dimineaţa pe Bursa de Valori Bucureşti se situa la peste 5 milioane de lei (1.083.257 de euro).

Acţiunile Rompetrol Rafinare se apreciau cel mai mult de pe piaţa principală, respectiv cu 2,55%, fiind urmate de titlurile Vrancart, cu 2,47%, şi Sphera Franchise Group, cu 2,02%.

Pe de altă parte, cele mai mari scăderi erau consemnate la Oltchim, de 3,92%, la Zentiva (-1,82% ) şi Aerostar (-1,56%).

Comentarii

loading...