Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Bursa de la Bucureşti, a deschis în creştere şedinţa de miercuri

Bursa de la Bucureşti a început în creştere şedinţa de miercuri, iar indicele BET, care indică evoluţia celor mai lichide 15 companii, înregistra o apreciere de 0,59%, după 35 de minute de la debutul tranzacţiilor.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 06.03.2019 - 11:08

Valoarea totală a schimburilor era de 16,22 milioane lei (3,42 milioane euro).

Indicele BET-Plus, care arată evoluţia celor mai lichide 37 de acţiuni de la BVB, înregistra un avans de 0,56%, BET-FI al SIF-urilor se deprecia uşor cu 0,06%, iar BET-NG, indicele celor 10 companii din sectorul energetic şi al utilităţilor, creştea cu 0,12%.

Indicele blue-chip extins BET-XT, al celor mai lichide 25 de titluri, consemna o apreciere de 0,42%, iar reperul de randament al fondurilor de investiţii, BET-BK, era pe plus cu 0,19%.

Cele mai mari scăderi ale valorii acţiunilor le înregistrau companiile SSIF BRK Financial Group (-2,17%), Digi (-1,96%) şi SIF1 Banat-Crişana (-1,79%).

În creştere erau acţiunile Grupului Industrial Electrocontact (+13,79%), Oltchim (+3,7%) şi Banca Transilvania (+2,14%).

Comentarii