Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Sunny Beach

Bulgaria aşteaptă la vară şase milioane de turişti străini

Ministrul bulgar al Turismului, Nikolina Angelkova, se aşteaptă la un sezon bun în această vară, numărul vizitatorilor străini urmând să crească cu aproximativ 5%, transmite agenţia de presă Focus.

Share

Andrei Tudor Dumitru 0 comentarii

Actualizat: 03.05.2018 - 15:25

"Pe baza rezervărilor timpurii, ne aşteptăm la o creştere de 5% în această vară, ne bazăm în continuare pe pieţele din Germania, România, Turcia, Rusia, Marea Britanie, Polonia, Cehia, Israel şi Ungaria", a declarat, la Varna, Nikolina Angelkova, după o întâlnire cu autorităţile locale, care pregătesc sezonul de vară, scrie Agerpres.

"Sperăm să avem şase milioane de turişti străini în această vară, în perioada iunie-septembrie. Anul trecut am avut 5,3 milioane de vizitatori străini. Tendinţa este pozitivă şi solidă", a explicat Angelkova.

Oficialul a anunţat că de la 1 iunie vor avea loc inspecţii riguroase privind modul în care sunt gestionate plajele.

Din cei 8,9 milioane de turişti străini care au vizitat anul trecut Bulgaria, 5,3 milioane au fost în staţiunile de pe malul Mării Negre, a declarat recent Nikolina Angelkova.

Autorităţile de la Sofia vor să atragă zece milioane de turişti străini, un obiectiv pe deplin realizabil, a afirmat recent ministrul Turismului.

Comentarii