Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

BNR: indicele ROBOR la trei luni a atins cel mai scăzut nivel din noiembrie

Banca Naţională a României a anunțat joi că indicele Robor la 3 luni a scăzut la cel mai mic nivel din data de 14 noiembrie 2017. În funcţie de acesta, sunt calculate dobânzile la majoritatea creditelor în lei.

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 11.01.2018 - 12:38

Banca națională a României s anunțat miercuri că indicele a scăzut la 2,03 la sută. Acesta reprezintă cel mai mic nivel atins din data de 14 noiembrie, când a fost 1,92 la sută.

Indicele Robor la 6 luni a scăzut joi la 2,22 la sută, fiind cel mai mic din 16 noiembrie, cât a fost notat la 2,19 la sută.

ROBOR (Romanian Interbank Offer Rate) este rata medie a dobânzii pentru creditele în lei acordate pe piaţa interbancară, iar creşterea acestui indicator va duce la un avans al ratelor în cazul creditelor în lei.

Comentarii

loading...