BLUE AIR lansează primul serviciu low cost între București și Amsterdam

Krassimir Tanev: "Suntem încântați să oferim primul serviciu Low Cost între București și Aeroportul Amsterdam Schiphol''.

Share

Ioana Roșu 0 comentarii

09.10.2020 - 16:08

Blue Air lansează astăzi, 9 octombrie 2020, primul serviciu low cost care conectează  Bucureștiul cu Amsterdam și cu întreaga lume. Acest serviciu pune la dispoziție pasagerilor săi sevicii zilnice către și dinspre această destinație-cheie, la prețuri începând de la 29 euro pe segment.

În această dimineață a avut loc zborul inaugural al rutei București Otopeni (OTP) - Amsterdam Schiphol (AMS) și evenimentul de bun venit organizat la Aeroportul Schiphol, la care au participat Marcel Lekkerkerk, Director Route & Business Development at Schiphol Airport, și Krassimir Tanev, Chief Commercial Officer Blue Air.

Aeronava Blue Air a fost întâmpinată cu tunuri de apă la sosirea pe Aeroportul Internațional Schiphol.

Pasagerii Blue Air au fost încântați de noua rută, chiar și în actualul context al restricțiilor de mobilitate și al unui apetit de călătorie încă limitat. Gradul de încărcare al aeronavei a fost unul peste media actuală, atât pe zborul de plecare către Amsterdam, cât și pe cel de retur la București. Pasagerii au primit din partea Aeroportului Schipol suveniruri pentru a marca zborul inaugural Blue Air București-Amsterdam.

Blue Air va avea zboruri zilnice între București Otopeni (OTP) și Amsterdam Schiphol (AMS:

·   OTP 08:20 - AMS 10:20 / AMS 11:10 – OTP 15:10, 7 zile/ săptămâna

 

Se vor efectua până la 4  conexiuni săptămânale între Amsterdam și 4 orașe-cheie din România VIA București: Iași, Cluj, Timișoara, Oradea și Baia Mare

 

Krassimir Tanev, Director Comercial Blue Air a dat o declarație: "Suntem încântați să oferim primul serviciu Low Cost între București și unul dintre cele mai importante și mai solicitate aeroporturi din Europa - Aeroportul Amsterdam Schiphol. Această este o etapă foarte importantă pentru renașterea rețelei Blue Air și o veste minunată pentru clienții noștri care de acum vor putea beneficia de opțiuni de călătorie suplimentare la un preț accesibil. Amsterdam Schiphol reprezintă o destinație extrem de populară atât pentru călătoriile de leisure, cât și pentru cele de business între Olanda și România. Totodată, prin această nouă rută optimizăm oferta de călătorie pentru diaspora românească care tranzitează unul dintre cele mai mari hub-uri transcontinentale europene”.

 

Informații despre Blue Air:

 Blue Air este cea mai mare companie aeriana romaneasca dupa numarul de pasageri transportati, cu un model de business bazat pe reducerea complexitatii, respectiv Low Cost - Low Complexity si cu abordare centrata pe nevoile pasagerilor.

Cu o echipa formata din peste 1.000 de profesionisti, pasionati de aviatie, Blue Air are un istoric impecabil in siguranta zborului. Compania opereaza avioane tip Boeing 737. In cei 15 ani de activitate, Blue Air a transportat peste 30 de milioane de pasageri si a zburat peste 340 milioane de kilometri. Compania este certificata IATA Operational Safety Audit (IOSA) de catre International Air Transport Association (IATA) pentru standarde exceptionale de operare si este membra cu drepturi depline IATA.

Comentarii