3.7 C
București
marți, 19 martie 2024
AcasăEconomieBlack Friday 2018 pentru anvelope

Black Friday 2018 pentru anvelope

Anul acesta, si cauciucurile auto intra in iuresul promotiilor de Black Friday! Oferta inedita vine de la Nexxon, cel mai mare distribuitor de anvelope din Romania. Timp de 10 zile poti achizitiona anvelope la pret redus. Profita de discounturi pentru a-ti echipa masina!

Vremea se va inrautati in urmatoarea perioada, sunt anuntate deja lapovita si polei, asa ca e timpul ca toti posesorii de autoturisme sa treaca la varianta de cauciucuri de iarna, pentru a nu-si risca viata si pentru a nu ii pune in pericol pe ceilalti participanti la trafic. Si cum un set nou de anvelope de iarna nu este intotdeauna o cheltuiala la indemana, Nexxon lanseaza Black Friday anvelope 2018. Ce inseamna asta? Ca de pe 16 noiembrie, adica fix de la ora 00.00, poti comanda de pe site-ul nexxon.ro pneuri noi pentru masina ta cu reduceri substantiale de pret.

Vor fi puse la bataie, la pret redus, anvelope de vara, anvelope de iarna, anvelope agricole si anvelope pentru camioane, fabricate de cei mai importanti producatori in domeniu.

Reprezentantii Nexxon nu promit marea cu sarea, adica acele reduceri fulminante de 80%, dar isi asigura clientii ca discounturile vor fi “pe bune”, adica vor fi reduceri corecte de pret.

Chiar si cei care au camioane sau tractoare vor avea acum ocazia sa achizitioneze anvelope la pret redus. Pentru ca pe site-ul Nexxon vor fi discounturi la anvelope de iarna, anvelope de vara si la anvelope agricole.

Astfel, timp de 10 zile, adica intre 16 noiembrie si 25 noiembrie, ora 23.59, promotiile vor fi prezente pe site. Stocurile sunt limitate, de aceea e bine sa fii prevazator si sa grabesti putin comanda. Nu de alta, dar risti sa nu mai gasesti setul de pneuri cel mai potrivit. Intra pe site si fa-ti un cont, introducand datele de livrare, apoi identifica anvelopele care se potrivesc autoturismului. Interfata prietenoasa a site-ului te va ajuta sa gasesti usor ceea ce cauti, iar daca totusi nu te descurci, poti beneficia de asistenta specialistilor Nexxon. Ai ocazia sa profiti acum de preturi promotionale la cauciucuri Black Friday.

Reducerile de Black Friday nu sunt valabile doar pentru comenzile online, ci poti beneficia de discounturi si in service-urile Nexxon.

Expedierile vor fi efectuate curier, iar daca in mod obisnuit comenzile ar ajunge la tine in cel mult doua zile, perioada aglomerata de Black Friday e de asteptat sa determine prelungirea termenului de livrare pana la cel mult 10 zile. In acest sens, Nexxon isi cere scuze anticipat fata de clientii sai. In perioada 16 – 25 noiembrie 2018  comenzile vor putea fi achitatate doar ramburs la livrare. Plata cu OP nu va fi disponibila. Transportul este gratuit, indiferent de valoarea facturii.

Profita de Black Friday anvelope si comanda pneurile potrivite pentru masina ta. La Nexxon, cel mai mare distribuitor de anvelope din Romania, vei gasi cu siguranta cauciucurile de care ai nevoie.

Cele mai citite

ICCJ discută contestația asupra deciziei BEC privind Dreapta Unită

Înalta Curte de Casație și Justiție (ICCJ) discută, în ziua de 19 martie 2024, contestația asupra deciziei prin care Biroul Electoral Central (BEC) a...

ICCJ discută contestația asupra deciziei BEC privind Dreapta Unită

Înalta Curte de Casație și Justiție (ICCJ) discută, în ziua de 19 martie 2024, contestația asupra deciziei prin care Biroul Electoral Central (BEC) a...

Recital de goluri la Arad! UTA și FC Voluntari au făcut spectacol în prima etapă a play-out-ului

UTA Arad a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 4-3, pe teren propriu, luni seară, în prima etapă a play-out-ului Ligii 1. UTA...
Ultima oră
Pe aceeași temă