Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Bitcoin are cea mai mare valoare din ultimii trei ani

Bitcoin își continuă aprecierea și a urcat la 17.868 dolari pe unitate, valoare pe care n-a mai atins-o din data de 20 decembrie 2017.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 18.11.2020 - 10:56

Bitcoin, cea mai importantă criptomonedă de pe piață, a atins cea mai mare valoare din ultimii trei ani după ce în anul 2020 a crescut cu circa 150%.

Majorarea este pusă de specialiști pe seama creșterii interesului investitorilor de a se proteja de inflație după ce Rezerva Federală americană a anunțat o suplimentare a activelor. Etherum și XRP, alte criptomonede importante, au crescut și ele în ultima perioadă.

Comentarii