11.5 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăEconomieBCR opreşte temporar sistemul informatic care gestionează operaţiunile cu carduri

BCR opreşte temporar sistemul informatic care gestionează operaţiunile cu carduri

”Banca Comercială Română (BCR) opreşte sistemul informatic care gestionează operaţiunile cu carduri, în noaptea de vineri spre sâmbătă (12-13 aprilie 2019)”, se arată în comunicat.

Astfel, în intervalul 13 aprilie ora 01:00 – 13 aprilie ora 05:00, sistemul de carduri va fi oprit, iar cardurile BCR nu vor putea fi folosite nici în reţeaua BCR şi nici în alte reţele, potrivit băncii. 

În acest interval orar, nu vor putea fi utilizate bancomatele BCR, MFM-urile (maşini multifuncţionale) şi POS-urile, potrivit băncii.

Deasemenea, in aplicatiile George/George Go, nu vor putea fi efectuate operaţiuni specifice cardului precum blocare card, deblocare card, modificări limite tranzacţionare (ATM/POS) şi rambursare card de credit, potrivit băncii.

”Tranzacţiile la ASV-uri (Automate de schimb valutar) nu vor fi afectate. Tranzacţiile la APT (ghişee rapide) vor putea fi efectuate numai cu autentificare cu cartonaş cu cod de bare (nu va putea fi utilizată funcţionalitatea de autentificare cu card BCR)”, se arată în comunicat.

Cele mai citite

Tehnologia europeană din spatele mașinilor zburătoare a fost vândută în China

Tehnologia din spatele mașinilor zburătoare, dezvoltată inițial și testată cu succes în Europa, a fost cumpărată de o firmă chineză, notează BBC. Propulsat de un...

Viceprimar al sectorului 3, plângere la DNA, împotriva lui Robert Negoiță

Lucian Judele, viceprimarul Sectorului 3, a mers, astăzi, la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), unde a depus o plângere împotriva lui Robert Negoiţă, pe care...

Ce negoț ascund sondajele paralele din București?

Să fie oare Cristian Popescu Piedone doar iepurele lui Dom’ Profesor? În clar obscurul mediatic, strategia de atac a stăpânului antenelor devine tot mai...
Ultima oră
Pe aceeași temă