28.1 C
Bucharest
Friday, 22 September 2023
HomeEconomieBani & AfaceriProiect imobiliar de lux, de peste 50 de milioane de euro, în...

Proiect imobiliar de lux, de peste 50 de milioane de euro, în nordul Bucureștiului

Un dezvoltator cu capital sută la sută românesc, ARQA, anunță un proiect imobiliar de lux, în valoare de peste 50 de milioane de euro, care se va construi în nordul Bucureștiului.

Pentru acest proiect, ARQA a achiziționat un teren cu suprafața de 10.000 de metri pătrați. Terenul a costat peste șase milioane de euro.

“Am fost încurajați de succesul ARQA Jolie Village să alegem pentru următoarea noastră dezvoltare tot zona de Nord a Bucureștiului. Cu o investiție estimată în prezent la 50 de milioane de euro, pregătim 230 de apartamente și câteva sute de locuri de parcare pentru clienții viitorului cartier rezidențial. Desigur, vom adăuga facilități premium, care să facă diferența pentru cei care vor să aleagă acest proiect. Construim pentru viitor! Proiectele noastre și anii de experiență sunt dovada încrederii pe care o avem în piața imobiliară din România”, declară Lucia Niculae, Chief Investment Officer ARQA.

ARQA are în plan investiții majore în piața românească de real estate pentru anii următori. Primul demers a fost cel din anul 2022, cu o investiție de peste 20 de milioane de euro în ARQA Jolie Village, primul proiect rezidențial din portofoliul ARQA. În următorii cinci ani, ARQA are deja proiectate aproximativ 5.000 de unități locative în București. De asemenea, ARQA analizează achiziția mai multor terenuri în principalele orașe din țară.

Analiștii imobiliari susțin că orașul cel mai scump din România ar fi municipiul Cluj Napoca. Bucureștiul este însă și el printre cele mai scumpe orașe.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

ANSVSA anunță intensificarea controalelor pentru prăjituri cu droguri

Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA) a demarat la nivel naţional ample controale la procesatori, comercianţi şi importatori pentru depistarea utilizării...

Echinocțiul de toamnă 2023. Care este semnificația spirituală și ce ritual e bine să faci chiar pe 23 septembrie

 Echinocțiul de toamnă 2023. Tot ce trebuie să știi despre echinocțiu Echinocțiul de toamnă 2023. În fiecare an, la începutul ultimei decade a lunii...

Crema de zahăr ars. Rețeta desertului suprem făcut de bunica

 Crema de zahăr ars este la fel de populară ca și rețeta de salam de biscuiți, clătite sau chec pufos marmorat. Este o...
Ultima oră
Pe aceeași temă
Modifică setările cookies