Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Băcăuanii - în dialog deschis pe tema Start-Up Nation cu ministrul Ștefan-Radu Oprea.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 24.05.2019 - 09:03

Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat a invitat astăzi tinerii antreprenori din Bacău, pe cei care caută soluții de finanțare de tip Start-Up Nation, de dezvoltare a afacerii lor sau pe cei care caută soluții de ieșire pe piața externă, la o sesiune de informare și dialog pe teme de interes pentru participanți.

La eveniment au participat, din partea autorităților Ştefan-Radu OPREA – ministrul pentru mediul de afaceri, comerț și antreprenoriat, Adrian-Dragoș BENEA – senator, reprezentanți ai autorităților publice locale și reprezentanți ai instituțiilor bancare partenere în cadrul programului Start-Up Nation.

Evenimentul a avut ca obiectiv informarea reprezentanților mediului de afaceri local și regional asupra dezvoltării ecosistemului antreprenorial românesc, precum și accesului rapid la finanțări, dorindu-se astfel conturarea unui dialog susținut între reprezentanții MMACA și cei ai mediului de afaceri.

Reprezentanții ministerului și ai Agenției pentru IMM-uri regională au luat act de sugestiile făcute de participanții la discuții care au venit cu propuneri pertinente de îmbunătățire a programului Start-Up Nation pentru anul 2019. Una dintre propunerile de modificare a programului pentru urmatorul an a fost legată de corelarea numarului de salariați cu domeniul de activitate al societății.

Cu cât firmele vor fi mai corecte în abordarea acestui program, cu atât progamul va fi mai simplu și mai flexibil. Cu cât se sesizează tentative mai multe de a ocoli sau frauda programul, condițiile vor fi mai restrictive și condițiile se vor înăspri- aceasta este logica după care funcționează programul.

Comentarii

loading...