Foto: Arhivă

Asociația Română a Băncilor dorește creșterea nivelului de creditare în economie

Președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban, a avut, vineri, o întâlnire cu reprezentanții Asociației Române a Băncilor.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

05.02.2021 - 15:25

Președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban, a participat, vineri, 5 februarie, la Parlament, la o întâlnire cu reprezentanții Asociației Române a Băncilor (ARB).

"În cadrul evenimentului, au avut loc discuții privind identificarea de soluții legislative pentru creșterea nivelului de creditare din economie și facilitarea accesului companiilor și persoanelor fizice la resurse financiar-bancare, pentru nevoile proprii de dezvoltare. Reprezentanții sistemului bancar din România au apreciat evoluțiile pozitive din economie și măsurile de stimulare a creditării pentru companii, de tipul IMM Invest, care au ajutat firmele, în perioada dificilă de la începutul pandemiei, oferind acces rapid la finanțarea de care aveau nevoie pentru investiții și capitalul de lucru", precizează un comunicat de presă transmis, vineri, de Camera Deputaților.

La întâlnire a participat o delegație formată din reprezentanți ai principalelor instituții bancare din România, condusă de Sergiu Oprescu, preşedintele Consiliului Director al Asociației Române a Băncilor.

Comentarii