Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Mihai Diac

Asociația Oamenilor de Afaceri: Măsurile economice nu trebuie luate după o logică electorală

Asociația Oamenilor de Afaceri din România (AOAR) "recomandă prudență și responsabilitate în utilizarea logicii electorale pentru luarea deciziilor de natură economică".

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 22.09.2020 - 17:31

Mesajul prin care Asociația Oamenilor de Afaceri din România (AOAR) "recomandă prudență și responsabilitate în utilizarea logicii electorale pentru luarea deciziilor de natură economică" a fost transmis marți la amiază, după ce plenul Parlamentului, dominat de PSD, a aprobat majorarea pensiilor cu 40 la sută.

Anterior votului din Parlament, premierul Orban avertizase că bugetul de stat nu mai suportă nicio cheltuială suplimentară.

"AOAR recomandă prudență și responsabilitate în utilizarea logicii electorale pentru luarea deciziilor de natură economică al căror cost va fi suportat de întreagă societate și în timp, de generațiile următoare", menționează comunicatul transmis, marți, de AOAR.

"Asociația Oamenilor de Afaceri din România (AOAR) atrage atenția asupra faptului că marea provocare a României pentru anul 2021 o reprezintă relansarea economiei. Numai în acest mod se vor crea resursele financiare pentru acoperirea cheltuielilor necesare creșterii nivelului veniturilor populației, inclusiv ale pensionarilor. Generarea unor cheltuieli bugetare nesustenabile, din motive pur electorale, reprezintă un factor de risc major pentru România", avertizează oamenii de afaceri.

Comentarii