Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

FOTO: News

Apple prelungeşte perioada în care magazinele din China vor rămâne închise din cauza epidemiei

Apple prelungeşte perioada în care magazinele din China ale companiei vor rămâne închise dn cauza epidemiei provocate de nou coronavirus, chiar dacă lucrează pentru redeschiderea birourilor corporative şi a centrelor de contact, a anunţat producătorul de iPhone-uri.

Share

Rl online 0 comentarii

09.02.2020 - 12:12

La începutul acestei luni, Apple anunţase că închide birourile corporative şi magazinele oficiale din China continentală până pe 9 februarie, din cauza epidemiei.

”Lucrăm pentru redeschiderea birourilor şi a centrelor de contact în săptămâna care începe pe 10 februarie şi facem pregătiri pentru redeschiderea magazinelor”, a anunţat compania într-un comunicat.

”Vom continua să îi informăm pe clienţii noştri pe măsură ce vom stabili datele”, potrivit comunicatului.

Apple continuă să fie dependentă în mare măsură de China, atât în privinţa vânzărilor de smartphone-uri cât şi a lanţului de aprovizionare şi a producţiei.

Comentarii