Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Aplicația online a programului Start-Up Nation 2018, în teste până duminică

Aplicația online a programului Start-Up Nation 2018, în teste până duminică

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 14.12.2018 - 15:38

Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat a lansat, în fază beta, aplicaţia online a Start-Up Nation 2018, programul guvernamental care finanţează afacerile antreprenorilor debutanţi cu sume de până la 44.000 de euro. Astfel, de azi și până duminică, la ora 20.00, cei interesaţi îşi pot testa planul de afaceri accesând link-ul:

https://startupnation2018.testare.aippimm.ro

Puteţi să exploraţi secțiunile planului de afaceri, să experimentaţi descărcarea/încărcarea de documente, încât, atunci când programul va fi lansat oficial la apă, să fiţi pregătit.

De asemenea, dacă sesizaţi probleme în funcţionarea aplicaţiei, trimiteţi-le la adresa de email [email protected] - pentru a fi remediate până la deschiderea oficială a programului.

Comentarii

loading...