Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Apar asigurări de călătorie pentru coronavirus

O agenţie de turism a introdus gratuit, în toate pachetele charter şi pe circuite, asigurarea contra Covid-19, scopul fiind siguranţa clienţilor, informează Agerpres.

Share

Florin Budescu 0 comentarii

13.07.2020 - 11:23

Asigurarea a fost inclusă retroactiv şi în contractele deja încheiate, unde turiştii urmează să-şi efectueze vacanţele.

"Noi am făcut eforturi foarte mari şi am vorbit cu asigurătorul nostru (...), în sensul că noi aveam nişte produse ale noastre, produse de asigurare şi storno dedicate oamenilor care merg în vacanţe.

Am analizat situaţia şi am văzut care sunt riscurile: protecţie pe bagaje, avem şi pentru întârzierea bagajului risc, produsul are şi storno - care este o asigurare foarte scumpă, dar noi am introdus-o. Astfel, în cazul în care nu mai poţi pleca din anumite motive obiective, primeşti banii înapoi.

Este singurul produs de pe piaţă personalizat şi care este inclus în toate pachetele de turism cu chartere. La noi este bonus, pentru că e mai bine să nu aibă probleme turiştii. Cred că din 2014 am dezvoltat acest produs şi este gratuit, tocmai ca turistul să poată pleca liniştit în vacanţă.

De trei zile am reuşit să declarăm oficial că include şi riscul de Covid şi pe partea de storno şi asigurarea medicală la faţa locului, dacă este nevoie, dar asigură şi biletul de întoarcere.

Este o clauză, potrivit căreia dacă, de exemplu, o rudă de gradul I se îmbolnăveşte de Covid, în perioada în care turistul este în vacanţă, şi acesta trebuie să vină acasă, el poate veni mai repede. Este un produs foarte bun şi nu ştiu cât de mulţi turoperatori au reuşit ă includă şi o astfel de asigurare", a explicat reprezentantul agenţiei de turism.

Comentarii

loading...