28.2 C
Bucharest
Saturday, 30 September 2023
HomeEconomieAntreprenor XXILaurența Crudu a fost numită CEO al Sarcom

Laurența Crudu a fost numită CEO al Sarcom

Sarcom, unul dintre cei mai importanți jucători din industria de producţie de vopsele şi lacuri autohtonă, anunță numirea doamnei Laurența Crudu în poziția de CEO.

Cine este noul CEO al Sarcom

În ultimii șase ani, Laurența a condus business-ul BICO Industries, cel mai mare producător autohton de plasă din fibră de sticlă și unul dintre cei mai importanți producători la nivel european.

Experiența extinsă a doamnei Laurența Crudu în domeniul materialelor de construcții, precum și viziunea sa strategică deja validată în companiile pe care le-a condus , ne-au  convins că este cea mai potrivită persoană pentru a implementa strategia de dezvoltare Sarcom în cadrul ROCA Industry. Obiectivul Sarcom este să ajungă în top trei producători de vopsele și lacuri la nivel național. Vedem în ROCA Industry  un holding cu un model de business unic în România – un potențial uriaș de a contribui la creșterea competitivității industriei de materiale de construcții autohtone”, a declarat Alexandru Savin, Investment Manager ROCA Investments.

În noul său rol, Laurența Crudu va coordona strategia de creștere a Sarcom cu scopul de a accelera dezvoltarea companiei pe termen lung. Laurența este un specialist cu o experiență de 34 de ani în domeniul materialelor de construcții, dintre care 25 de ani în managementul acestor businessuri.

„Sunt onorată de această numire într-o companie din familia ROCA. Mă bucur că am oportunitatea să construiesc povestea de succes a Sarcom alături de  ROCA Industry, și sunt convinsă că împreună vom crește un nou lider al pieței de lacuri și vopsele. Cred că experiența mea în domeniul materialelor de construcții, combinată cu o viziune proaspătă, vor fi cheia pentru a activa potențialul încă neexploatat al companiei. a declarat Laurența Crudu, noul CEO al Sarcom.

Valoarea pieței de producție de vopsele și lacuri din România se ridica la 1,6 miliarde de lei în 2020.

Cristina Corpaci
Cristina Corpaci
În presă din 2004. Am trecut pe rând de la reporter TVR, la Realitatea TV, Aleph TV și B1 TV. În presa online am lucrat la Rol.ro, Realitatea.net, mediafax.ro. Din iulie 2021 m-am alăturat echipei România Liberă, unde sunt editor și editorialist economic. Sunt doctorandă în Științele Comunicării la SNSPA, iar tema mea de cercetare este despre criza alimentară.
Cele mai citite

Război în Ucraina – Ziua 584

UPDATE - Concert la Moscova pentru anexarea regiunilor ucrainene, dar fără Putin: evenimentul nu va fi difuzat pe niciun canalÎn Piaţa Roşie din...

Al treilea arestat în dosarul drogurilor de la Buzău, recidivist, este fiul unui inspector din Primăria Buzău

Viața infracțională a tânărului traficant de droguri de mare risc și de risc „Boulică” a început în 2018, la vârsta de 17 ani....
00:01:32

VIDEO: Două moschei din Pakistan au fost distruse. Cauza, atentate sinucigașe

Atentate sinucigașe cu bombă au distrus vineri două moschei din Pakistan, ucigând cel puțin 57 de persoane și rănind alte câteva zeci, în timp...
Ultima oră
Pe aceeași temă
Modifică setările cookies