Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Angajații din Transporturi, trimiși în șomaj tehnic de ministrul Bode

Direcția Feroviară din Ministerul Transporturilor a transmis o adresă către 15 societăți/companii de stat prin care a cerut lista cu personalul care va intrat în șomaj tehnic.

Share

Rl online 0 comentarii

11.04.2020 - 13:15

Mai exact, CFR SA, CFR Călători, CFR Marfă, Metrorex, AFER, AGIFER, ARF, SAAF, Societatea de Turism Fervioar, CENAFER, Telecomunicații CFR SA, SNCFR, Clubul Sportiv Rapid, GEI Palat CFR SA și Electrificare CFR trebui să comunice în regim de maximă urgență, până cel târziu luni, 13 aprilie, ora 12.00, măsurile și planurile stabilite pentru aplicarea șomajului tehnic în perioada imediat următoare, potrivit documentului

Comentarii