Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Faţă de sumele ce se vehiculează în jurul altor oameni de televiziune, Andrei Gheorghe ar fi lăsat o avere destul de modestă.

Ce avere a lăsat în urma sa jurnalistul Andrei Gheorghe

Faţă de sumele ce se vehiculează în jurul altor oameni de televiziune, Andrei Gheorghe ar fi lăsat o avere destul de modestă. Aceasta ar dovedi că stilul său teribilist era poate o aparenţă.

Florin Budescu 0 comentarii

Actualizat: 20.03.2018 - 10:01

Omul de radio şi televiziune Andrei Gheorghe a decedat în locuința sa, din orașul Voluntari. La această oră, nu se cunosc cauzele decesului.

Andrei Gheorghe a fost pentru o scurtă perioadă de timp consilier pe probleme de comunicare în Ministerul Finanţelor în anul 2010, pe vremea ministeriatului lui Sebastian Vlădescu, şi a fost nevoit să-și publice declaraţia de avere.

Andrei Gheorghe, trei terenuri, o casă, obiecte de artă

Potrivit acesteia, omul de radio deţinea trei terenuri împreună cu familia, în Voluntari, Snagov şi Poiana Câmpina, o casă în Voluntari şi obiecte de artă în valoare de 31.000 de euro.

După mai puţin de două luni, Andrei Gheorghe a încetat colaborarea cu Ministerul de Finanţe condus pe atunci de Sebastian Vlădescu, aminteşte Capital.

Comentarii