20.3 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăEconomieAflă care sunt oportunitățile Scania atunci când achiziționezi camioane second hand!

Află care sunt oportunitățile Scania atunci când achiziționezi camioane second hand!

Atunci când te hotărăști să investești în camioane second-hand sunt anumite aspecte de care trebuie să ții cont, spre exemplu performanța, confortul, comportamentul la drum, starea tehnică și, nu în ultimul rând, prețul. Se pare că Scania este etalonul soluțiilor pentru ca investiția ta să fie una eficientă.

Este un lucru cunoscut ca cel mai răspândit transport de marfă european este cel rutier, fie că vorbim de transport intern sau internațional.

Investiția în camioane, fie că vorbim despre camioane noi sau second-hand, este una importantă și este un lucru firesc să-ți dorești să genereze profit. Fiind un antreprenor, de cele mai multe ori, achiziția este extinsă la 2 sau mai multe camioane.  Întrebarea este: la ce anume trebuie să fii atent atunci când îți achiziționezi un camion second-hand?

Fii atent de la cine cumperi

Un antreprenor are întotdeauna grijă de angajații lui, conștientizând importanța condițiilor de muncă. Atunci când te hotărăști să faci o investiție într-un camion, fii atent și de la ce brand îl cumperi. Renumele companiei asigură sentimentul de siguranță și seriozitate. Spre exemplu, compania suedeză Scania este una dintre cele mai bine cotate din Europa, aflându-se în topul preferințelor. Șoferii de camioane Scania susțin că acestea îți asigură confortabilitate și încredere. Scopul Scania este acela de a crește productivitatea prin îmbunătățirea condițiilor de muncă, de aceea vine cu o soluție pentru investitorii care preferă sa achiziționeze camioane second-hand. Încrederea este generată de faptul că achiziționarea se face direct de la un dealer autorizat, chiar și în cazul camioanelor second hand.

Antreprenor fiind, este importantă și localizarea  service-ului, astfel raportul calitate-preț să fie unul bun. Un camaion care staționează intr-un service nu produce nimic, de aceea este important ca service-ul să fie aproape, programul lui să fie prelungit și tot timpul să existe piese pe stoc. De asemenea, serviciile ofertie de către mecanicii auto trebuie să fie prompte și profesioniste, tocmai de aceea Scania are propii ingineri care asigură verificările și reparațiile camioanelor.

Finanțarea

Un camion second-hand este mai ieftin decât un camion nou, dar ce faci când nu ai bani cash nici pentru un camion second-hand?

Există câteva companii în România care oferă finanțare. Scania oferă prețuri avantajoase și calitative. Aceștia oferă leasing operțional, un serviciu unic în România, care constă într-o colaborare între Scania Credit și Scania România. Scopul Leasing-ului operațional este asigurarea unor alternative și oferirea de soluții financiare și de asigurare pentru cumpărătorii de camioane Scania.

Totodată, poți alege să închiriezi un camion Scania pentru a beneficia de acesta exact atât cât ai nevoie. Sau poți alege opțiunea unui leasing financiar – ai o perioadă de finanțare între 1 și 5 ani, avansul de 10% și o dobândă fixă de 4,8%.

Starea tehnică

Un camion second-hand are deja cel puțin 500.000 de km parcurși, ceea ce înseamnă că din punct de vedere tehnic nu va fi niciodată ca nou. Recomandarea noastră este că înaintea de a cumpăra un camion second-hand să îi faceți și o verificare într-un service. Scania pune la dispoziție verificarea inițială. Înainte de a fi pus în vânzare, Scania se ocupă de verificarea și testarea camionului. Principalele lucruri de atins ale testului sunt: performanța, siguranța și fiabilitatea. Scania are un parcurs centrat pe nevoile clientului. Modelele de camioane Scania, fie că vorbim de modele second-hand sau noi, au la bază toate criteriile menționate mai sus.

Caută camioane marcate cu eticheta Scania Approved și fă o investiție sigură!

Indiferent că alegi un camion nou sau unul second-hand, investiția trebuie să fie bine gândită pentru a genera profit. Tot ce trebuie să faci este să te informezi și să iei întotdeauna în considerare toate aspectele unei investiții, astfel încât aceasta să fie profitabilă.

Cele mai citite

Eșecul lui Nicușor Dan: Capitala îngheață, Promisiunile se Topesc

Avaria care a lăsat jumătate din Capitală fără apă caldă este simbolul eșecului sub administrația lui Nicușor Dan. Începând din 2020 cu promisiuni de...

Coreea de Nord a trimis o delegație în Iran, pentru discuții economice și militare. Ambele țări avansează în domeniul nuclear

O delegație din Coreea de Nord a plecat de la Phenian spre Iran, unde urmează a fi primită de oficiali de la Teheran. Delegația nord-coreeană...

Enigma doctorului Socrates

Un tânăr înalt, brunet și timid stă deoparte și examinează viața din jurul lui pentru a-i da un sens, așa cum îi îndruma Socrate...
Ultima oră
Pe aceeași temă