11.7 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăEconomieAdunarea generală a membrilor AHK România

Adunarea generală a membrilor AHK România

Deasemenea,  AHK România  va intensifica activităţile pentru susţinerea companiilor româneşti şi germane în scopul dezvoltării afacerii, dar şi pe cele legate de învăţământului profesional, Curtea de Arbitraj şi domeniul Green-Tech. În ultimul an au fost intensificate semnificativ activităţile din domeniul reprezentării intereselor. AHK România a înfiinţat în acest sens 8 grupuri de lucru pe diverse teme economice de interes.

Un alt punct central pe ordinea de zi a fost consolidarea prezenţei AHK la nivel regional prin înfiinţarea unei sucursale la Cluj-Napoca. Sebastian Metz a detaliat următorii paşi şi obiectivele strategice legate de înfiinţarea acestei sucursale: „Prin aceasta ne dorim să consolidăm comunitatea AHK în interesul membrilor și al companiilor germane din România și prin activitățile noastre să susținem activitățile companiilor germane din regiune în mod profesionist.”

Teofil Teaha (Teaha Management Consulting), în calitate de cenzor, a constatat situația financiară bună și stabilă a AHK România și a prezentat Raportul cenzorilor pe anul 2017. A urmat alegerea membrilor Consiliului Director și a cenzorilor, dar și votul în ce privește înființarea sucursalei la Cluj.

În urma votului exprimat de 72 de membri a fost ales ca membru în Consiliul Director Iuliu Cadar (Dräxlmaier). Juan Gruben (Commerzbank), Vicepreședinte, a părăsit la dorința sa Consiliul Director, iar în locul său a fost ales Florin Sabou (Bielomatik) ca nou membru în Consiliu. Pentru Comisia de cenzori au fost realeși Adriana Costea (PricewaterhouseCoopers) și Peter Schnabl (Stalfort.Legal.Tax.Audit). Teofil Teaha, care a fost timp de mai mulți ani activ în cadrul comisiei de cenzori, nu a întrunit numărul necesar de voturi. Îi mulțumim pentru implicare și pentru susținerea AHK încă de la înființare. În locul său a fost ales Johannes Becker (TPA Admin) în calitate de cenzor. Membrii aleși ai Consiliului Director l-au ales apoi, într-o ședință separată, pe Wargha Enayati (Intermedicas) în calitate de nou vicepreședinte. În ce privește înființarea sucursalei AHK din Cluj, toți cei prezenți au fost de acord cu acest demers.

Adunarea generală a membrilor Camerei de Comerț și Industrie Româno-Germane (AHK România) a avut loc marţi, 6 iunie 2018, la hotelul Hilton din Bucureşti.

Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă