Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Adrian Constantin Rusu rămâne preşedinte al Directoratului Transelectrica

Adrian Constantin Rusu rămâne preşedinte al Directoratului Transelectrica pentru încă patru luni după decizia de vineri a Consiliului de Supraveghere al companiei, potrivit unui anunţ transmis Bursei de Valori Bucureşti.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 24.08.2018 - 19:46

"În conformitate cu prevederile art. 18 alin. (4) din Actul constitutiv al Companiei Naţionale de Transport al Energiei Electrice Transelectrica-SA, Consiliul de Supraveghere a ales ca Preşedinte al Directoratului (denumit alternativ Director General Executiv sau Chief Executive Officer - 'CEO' - al Societăţii) Companiei Naţionale de Transport al Energiei Electrice Transelectrica' SA, începând cu data de 17 septembrie 2018, pe domnul Adrian - Constantin Rusu", se precizează în anunţul citat.

Totodată, Consiliul de Supraveghere i-a desemnat în calitatea de membri provizorii ai Directoratului, alături de Adrian Constantin Rusu, pe Andreea - Georgiana Florea, Constantin Saragea, Adrian-Mircea Teodorescu şi Viorel Vasiu.

Mandatul acestora este pentru o durată de 4 luni, începând cu data de 17 septembrie 2018, cu posibilitatea prelungirii, pentru motive temeinice, pentru încă două luni.

"Durata mandatului nu va depăşi data finalizării procedurii de selecţie a membrilor Directoratului Companiei Naţionale de Transport al Energiei Electrice Transelectrica-SA în condiţiile O.U.G. nr. 109/2011, dacă procedura se va finaliza în interiorul acestui interval", precizează compania.

Adrian Constantin Rusu este preşedinte al Directoratului Transelectrica din 7 mai 2018.

Transelectrica, operatorul de transport şi sistem în sectorul energiei electrice, a afişat un profit net de 98,02 milioane de lei pentru primele şase luni din acest an, similar cu cel din aceeaşi perioadă a anului trecut, când a fost de 98,38 milioane de lei, potrivit raportului transmis, joi, Bursei de Valori Bucureşti.

Comentarii

loading...