13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăEconomieAcţionarii Dafora vor să prelugească perioada de reorganizare

Acţionarii Dafora vor să prelugească perioada de reorganizare

Astfel, pe ordinea de zi, unul din subiecte este ”aprobarea împuternicirii administratorului special Călburean Gheorghe pentru întocmirea, semnarea si depunerea unei propuneri de modificare a Planului de reorganizare a activităţii din partea Dafora, (…) având ca obiect în principal prelungirea perioadei de reorganizare a activităţii societăţii cu încă un an şi orice alte măsuri pe care administratorul special le va considera necesare”, arată un document transmis Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Dafora, societate aflată în insolvenţă, a întocmit la începutul lunii decembrie 2016 tabelul definitiv al creanţelor. Planul de Reorganizare al societăţii a fost aprobat în anul 2017, iar durata de implementare a sa ar fi trebuit să dureze trei ani.

Dafora a intrat în insolvenţă în 2015, administratorul judiciar al societăţii fiind CITR Filiala Cluj SPRL.

Suspendată de la tranzacţionare odată cu deschiderea procedurii de insolvenţă, în 19 iunie 2015, compania a reluat tranzacţionarea în data de 25 septembrie 2017, ca urmare a confirmării planului de reorganizare.

Cel mai mare acţionar al său este Gheorghe Călburean, cu 49,96% din acţiuni, fost director al producătorului de gaze Romgaz.

Dafora are o capitalizare de 15,03 milioane lei. Compania a avut în primul semestru pierderi de 3,2 milioane lei şi afaceri de 49,6 milioane lei.

Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă