9.5 C
Bucharest
Wednesday, 29 November 2023
HomeEconomieAcceseaza Fortin.agency - O experienta digitala perfomanta pentru orice utilizator al unui...

Acceseaza Fortin.agency – O experienta digitala perfomanta pentru orice utilizator al unui magazin online

Platformele online de vanzari functioneaza la fel ca cele offline, motiv pentru care este important sa apelezi la o firma specializata in dezvoltare si intretinere a unui magazin online.

Deoarece nu exista o reteta care sa asigure succesul in comertul online, specialistii Fortin apeleaza la strategii si metode testate de-a lungul timpului, capabile sa castige increderea clientilor si sa genereze un flux mare de vanzari.

De la concept la lansare – Ce pasi trebuie urmati?

Primul pas in crearea unui magazin virtual consta in stabilirea obiectivelor impreuna cu antreprenorul. Astfel, fiecare proiect incepe cu un interviu bine documentat, prin care sunt identificate aspectele care merita dezvoltate la nivel de continut, design si functionalitati ale site-ului.

O alta etapa importanta este partea de creatie. Pentru ca vizitatorul sa devina client este nevoie de texte si idei specifice fiecarui domeniu de activitate, bine articulate si convingatoare. Copywriter-ul este cel care redacteaza texte de minim 600 de cuvinte pentru paginile magazinului online, care asigura o indexare superioara in rezultatele Google si prezinta serviciile si produsele intr-o maniera favorabila.

Pe langa text, orice magazin trebuie sa atraga la nivel vizual. Astfel, arhitectura informatiei este importanta pentru a pune in valoare brand-ul, cat si informatiile de interes major. Atunci cand vizitatorul este multumit de ceea ce vede si citeste, el se poate transforma cu usurinta in client.

Urmatorul nivel este cel de programare. Acesta asigura un design responsive, functionalitati extinse, o navigare rapida si accesibila, dar mai ales vizibilitate si functionalitate de pe orice device mobil.

Ultima etapa este vizibilitatea in mediul online, unde concurenta este acerba indiferent de nisa. Aici intervine optimizarea SEO care implica o serie de practici menite sa promoveze cuvinte-cheie cautate de clienti, care aduc vanzari si profit antreprenorilor.

Platforme de e-commerce constant actualizate

Dezvoltarea unui magazin online reprezinta un angajament serios, pe care Fortin.agency si-l asuma de la inceput pana in momentul in care target-ul de vanzari este atins.

Aceste magazine online necesita atentie si mentenanta pe termen lung, intrucat ele trebuie sa tina pasul cu dinamica pietei si cerintele clientilor insetati de noutate.

Magazinele online sunt afaceri de diferite dimensiuni care implica manipularea unor stocuri si depozite, asigurarea de livrari rapide si sigure, asistenta pentru clienti, promovare, plata cu cardul si multe alte variabile.

Fortin.agency te pregateste pentru un mediu digital competitiv

Foarte multe dintre magazinele fizice au si o varianta online, ceea ce inseamna ca nivelul competitiei a crescut foarte mult in ultimii ani.

Atunci cand esti nou in lumea digitala, ai nevoie de un partener de incredere, inarmat cu instrumente si cunostinte temeinice de e-commerce si promovare online. Agentia Fortin detine un portofoliu vast de magazine online si proiecte de succes.

Asadar, daca ai nevoie de ajutor si vrei sa pui bazele unei platforme online de vanzari, acceseaza https://fortin.agency/ pentru mai multe detalii utile.

Reprezentantii companiei iti pot oferi consultanta si telefonic sau prin e-mail:

Telefon: +0747 919237

E-mail: office@fortin.agency

 

Cele mai citite

Circulația metroului în minivacanța de 1 Decembrie

Metroul, dar și mijloacele de transport în comun vor avea program special cu ocazia zilei de 1 Decembrie. Mai mult, compania a anunțat că...

Alege responsabil pentru firma ta cosurile de gunoi si europubele pentru colectare selectiva!

În contextul actual, unde responsabilitatea socială și ecologică devine din ce în ce mai importantă, alegerea corespunzătoare a echipamentelor pentru colectarea deșeurilor în cadrul...

Primarul fugar, Cătălin Cherecheș, a fost prins în orașul Augsburg, din Germania

Primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheș, fugit de 3 zile din țară, a fost prins de poliție în orășelul bavarez Augsburg, din Sud...
Ultima oră
Pe aceeași temă