Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

A fost aprobat proiectul de abilitare a Guvernului de a emite OG în vacanţa parlamentară

Proiectul de lege pentru abilitarea Guvernului de a emite ordonanţe pe perioada vacanţei parlamentare a fost aprobat, în şedinţa Executivului, a anunţat şeful Cancelariei prim-ministrului, Ionel Dancă.

Share

Florin Budescu 0 comentarii

04.06.2020 - 22:26

"Guvernul a aprobat astăzi şi proiectul de lege pentru abilitarea Guvernului pentru a emite ordonanţe (...) pe perioada vacanţei parlamentare.

Domeniile în care Guvernul poate emite ordonanţe (...) variază de la domeniul fiscal-bugetar, rectificarea bugetară pentru anul 2020, rectificare necesară după încheierea primului semestru şi evaluarea situaţiei economico-financiare în conformitate cu Legea responsabilităţii fiscal-bugetare, domeniul economic, domeniul sănătăţii, transporturilor, educaţiei, muncii şi protecţiei sociale. Ministerele au înaintat solicitări pentru emiterea unor ordonanţe (...)", a declarat Ionel Dancă, la finalul şedinţei de Guvern, conform Agerpres.

Comentarii

loading...