Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Opel (Foto: Arhivă)

3700 de locuri de muncă din Germania pot fi desființate după preluarea firmei Opel de către PSA

Producătorul auto Opel ar putea fi obligat să elimine 3.700 de locuri de muncă din Germania ca urmare a unei dispute cu noul său proprietar francez PSA cu privire la măsurile urgente de restructurare, relatează Handelsblatt citat de Ziarul Financiar.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 20.04.2018 - 09:50

Cele 3700 de locuri de muncă din Germania care ar putea fi desființate reprezintă 20 la sută din totalul celor de la Opel.

Disputa Opel - PSD a căpătat deja o încărcătură politică.

Astfel, cancelarul Germaniei, Angela Merkel, s-a pronunțat deja în favoarea Opel, arătând că se aşteaptă ca PSA să-şi respecte promisiunile făcute de CEO-ul său, Carlos Tavares, în momentul în care PSA a achiziţionat Opel şi compania soră britanică Vauxhall pentru 2,2 miliarde de euro.

Comentarii