Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Vandici, îngrijorată că ospătărițele au ajuns să fie mai vânate de paparazzi decât ea

Foarte multe dive de televiziune tabloidă, precum Andreea Mantea, Ilinca Vandici sau Daniela Crudu au ajuns să fie invidioase pe ospătărițele care servesc la terasele din Centrul Istoric sau din Mamaia.

Share

Laurențiu Mușoiu 0 comentarii

07.07.2020 - 16:24

Ospătărițele au început să apară pe micul ecran mai des decât divele cu vechime, iar acest lucru le îngrijorează pe starlete, care se tem că le-ar putea fi luată pâinea (sau ce mănâncă o divă) de la gură.

Fenomenul de promovare a ospătărițelor a început, după ce televiziunile de știri politice nu au găsit al subiect în afară de a spiona terasele, pentru a îi prinde pe angajați cu masca sub nas.

Articolul integral este disponibil pe Academia Cațavencu.

Comentarii

loading...