Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Un hipster care a comandat un taxi la Cherhanaua din Vama Veche a primit un submarin clasa Kilo!

Yango, Uber-ul rusesc, face ravagii pe litoral începând cu acest debut întârziat de sezon estival!

Share

Eugen Cișmașu 0 comentarii

Actualizat: 06.06.2020 - 09:01

Dornici să-şi satisfacă şi cei mai pretenţioşi clienţi, ruşii de la Yandex, compania care operează serviciul de e-hailing Yango, al treilea în România după Uber şi Bolt, nu face economie de resurse.

Astfel, un hipster care a comandat un taxi Yango la Cherhanaua din Vama veche a primit ieri un submarin clasa Kilo! Clientul a fost foarte amabil informat că, pentru 5 lei, nava îl poate transporta până la 2 Mai sau Mangalia, preţul unei curse până în Mamaia Nord fiind de doar 20 de lei plus o sticlă de Russky Standard cumpărată din Loft.

Comandantul taxiului Yango a mai precizat că tot ei pot furniza, absolut gratuit până în toamnă, şi servicii de tranport ultraurgente către Capitală, acestea urmând să fie oferite călare pe rachete Novator 9M729, de tipul celor îndreptate în prezent către unităţile NATO din România, cu condiţia ca punctele de sosire să fie sediile PNL, USR şi PLUS din Bucureşti sai chiar Palatul Cotroceni.

Citește alte articole similare în Academia Cațavencu!

Citește totul despre:

Comentarii

loading...