Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Tot cea ne-am dorit în viață – Margherita pe verdeață!

Cele mai hilare statistici sunt cele care vorbesc despre numărul accidentelor în rândul femeilor, comparativ cu cel din rândul bărbaților.

Share

Eugen Cișmașu 0 comentarii

Actualizat: 24.05.2020 - 22:25

Statisticienii lui pește prăjit au ajuns la concluzia că femeile fac mai puține accidente, deci conduc mai prudent.

Vaai… Cu riscul de a fi considerați niște mosigini decadenți, nu putem conchide, în mod evident, că statisticienii sunt, de fapt, niște statisticiene, și nu oricare, ci din alea care bagă semnal dreapta la parfumerie ca să facă stânga la shaormărie.

Păi, în primul rând, numărul femeilor la volan e mult mai mic decât cel al bărbaților. Prin urmare, e lesne de înțeles de ce numărul accidentelor provocate de bărbați e mai mare. E direct proporțional. În al doilea rând, chiar dacă ar fi așa, accidentele provocate de femei sunt în 90% din cazuri stupide.

Nu ne credeți? Păi tot ce ne-am dorit în viață, ca să exemplificăm cazul de față, e chiar Margherita pe verdeață (n-am găsit alte rime)...

Când statisticile vin peste tine chiar când ești parcat regulamentar, pe partea dreaptă...

De curând, fata Clejanilor, o conducătoare auto, din aia neprinsă prin statistici, probabil, a luat între faruri, pe un bulevard bucureșean, nici mai mult nici mai puțin decât o nevinovată mașină parcată pe dreapta. Pentru că se pensa sau se ruja în oglindă, zice ea. Dar și pentru că, înainte de asta, fumase ceva extrem de interesant între semafoare, zic anchetatorii. În fine, n-a murit nimeni, pentru că bolidul luat pe meniuri de nunți, botezuri și alte cumetrii, de către părinți, este unul mult mai deștept decât posesoarea, și a frânat singur, pe motiv de senzori și calcule complicate, la apropierea de obstacol. Dar afacerea s-a lăsat, la nivel de mufă botoxată, cu oarece daune prezente, iar în materie penală cu câteva posibile consecințe de care ne vor vorbi judecătorii în viitor. (citește întreg articolul în Academia Cațavencu)

Citește totul despre:

Comentarii

loading...