Top 5 melodii inspiraționale cu care vor fi dotate mașinile de Poliție de către DJ Marcel Vela!

Sâmbătă după-amiază, și pe seară, agenții de Poliția din toată țara au luat drepți pe scaunul mortului și la volan, punând, la ordin, în megafoane, mărețul imn național cu mesaj de ceas deșteptător.

Share

Eugen Cișmașu 0 comentarii

Actualizat: 30.03.2020 - 09:37

O strofă, două, trei, la ora 17, apoi un repetir la 21, și a fost suficient ca românului verde, de balcon și de sufragerie, să i se ridice moralul mai ceva ca nivelul de trai de la o ordonanță de dublare a pensiilor și salariilor.

Ca atare, convins de efectul benefic al deciziei sale, DJ Vela, ministrul de la Interne, pregătește în aceste zile un adevărat playlist cu piese pline de semnificație, cu care să ridice psihicul labil a românului, dărâmat în aceste zile de coronavirus, programul muzical urmând a fi difuzat tot prin intermediul stațiilor mașinilor de Poliție, după următoarul program:

1. Ora 900 – ”Bună dimineața, soare”, în interpretarea inegalabilei Mirabela Dauer. Precizări: Piesa se va difuza cu un refren remixat, conform indicațiilor ministeriale: ”Bună dimineața, lume, bună dimineața / Hai, deschide geamul, haide, puneți masca!”. Cetățenii vor fi îndemnați să iasă în balcoane și execute un program muzical coregrafic de înviorare și revigorare pshică, după îndrumările oferite de agenții de la Circulație, postați în fiecare intersecție.

 
2. Ora 1100 – ”Drumurile noastre, toate”, în interpretarea legendarului Dan Spătaru. Precizări: Piesa va fi difuzată în prezența grupurilor de pensionari ieșite la cumpărături la colțul străzii, urmând a avea un refren modificat, de asemenea, de către creativul tandem Marcel Vela featuring Raed Arafat: ”Drumurile voastre, toate, vă vor omorî, odată / Stați mai bine acas’ cu toții / Cu copiii și nepoții!”. Pe întreaga perioadă a difuzării mesajului muzical, pensionarilor întâlniți li se vor distribui lingurițe de împărtășanie de unică folosință și pliante referitoare la aplicațiile online ale B.O.R accesabile în caz de rugăciune colectivă, acatist sau afurisire a cuplurilor de vecini care se carantinează de zile întregi în toate pozițiile.

Citește întreg articolul pe Academiacațavencu.info!

Comentarii