Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Top 5 comportamente extrem de nefaste, desprinse din rutina zilelor noastre

”Rutina ucide!”, este concluzia cercetătorilor britanici de la Academia Cațavencu, aceștia descoperind, grație timpilor morți din perioada pandemică, faptul că obiceiurile noastre de zi cu zi sunt adevărate calamităţi, agresând delicatele noastre mecanisme biologice.

Share

Eugen Cișmașu 0 comentarii

06.11.2020 - 17:45

Cinci dintre ele ar fi, deocamdată, în topul ameninţărilor pentru sănătate:

1. Dormitul pe burtă. Poate duce la dureri, amorţeli, apariţia ridurilor şi reducerea fermităţii sânilor. E clar că este o veste proastă tot pentru femei, dormitul pe burtă având influenţe benefice asupra statusului masculin. Sfatul specialiştilor este ca doamnele să alterneze des poziţiile (în timpul somnului), chiar dacă partenerii nu le ajută şi dorm pe burtă ca omologii taurini pe coadă.

2. Curelele prea strânse. De data asta sunt vizate ambele sexe, curelele strânse fiind dăunătoare indiferent dacă e vorba de pantaloni sau fuste. Inclusiv în normalitatea actuală, când pantalonii sunt purtaţi de femei, iar fustele de câştigătorii Eurovisionului. Efectul negativ se manifestă stomacal, prin presiune producătoare de reflux gastroesofagian. Comisia pentru Sănătate a UE va exercita, în mod expres, presiuni asupra autorităţilor româneşti pentru a le determina să renunţe la îndemnul postelectoral adresat alegătorilor de a strânge cureaua, după ce tot ele le stârnesc reflexul stomacal prin promisiuni şi fasolici picante.

3. Întinsul corpului imediat după trezire. Străvechiul obicei al speciei de a se alungi după sculatul, pardon, trezitul de dimineaţă se dovedeşte acum un pericol pentru viitorul omenirii. Vertebrele sunt grav afectate prin acest ritual; sfatul medicilor e de a ne încălzi 10 minute înainte de a ne întinde. Ştiam asta de la neveste, doar că durata încălzirii e una personalizată, în funcţie de gradul de încălzire (şi de întindere) al nevestei.

4. Statul cu picioarele încrucişate. Descoperirea e o veste neplăcută pentru unele persoane feminine şi încântătoare pentru bărbaţi. Încrucişarea picioarelor produce creşteri ale presiunii sanguine, dimpreună cu inflamarea venelor şi apariţia cheagurilor de sânge. Asta încă nu ar fi nimic, pe lângă dezastrul celulitic dezvoltat datorită poziţiei incriminate. Venim cu o completare a avertismentului şi le reamintim doamnelor şi periculozitatea purtării de pantaloni şi lenjerie intimă. Bănuim că descoperirea vine din partea cercetătorilor britanici şi le adresăm un “thank you!” masculin din toată inima!

(Citește întregul pamflet în Academia Cațavencu)

Citește totul despre:

Comentarii