Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

PSD vrea să ofere cursuri gratuite de șaormar absolvenților care pică examenul de Bacalaureat!

Ca și în alți ani, educația guvernată de PSD + PNL (2019 - 2020) se pregătește să ofere ţării o nouă promoţie de loaze.

Share

Eugen Cișmașu 0 comentarii

27.06.2020 - 08:05

Spre deosebire însă de anii precedenţi, guvernul, lipsit de susținere în Parlament, este presat de Ciolacu and Company să ia oarece măsuri social-democrate şi pentru agramaţii care, deşi s-au semnat caligrafic cu degetul mare pe foaia de examen, n-au fost în stare să facă mare lucru cu subiectele.

Astfel, potrivit unor surse din Ministerul Educaţiei, o comisie de intelectuali PSD, condusă de Liviu Pop Genunche și Ecaterina Andronescu, a înaintat sinistrei Învățământului, un proiect de măsuri compensatorii pe care statul, în generozitatea sa electorală, să le ofere leprelor care au frecat-o prin școală patru ani de zile, înfrângând cu brio la examenul de maturitate.

Astfel, potrivit inițiativei PSD, toţi liceenii care nu vor reuşi să promoveze examenul de bac vor fi incluşi într-un program de reconversie socială, beneficiind gratuit de cursuri de şaormar, cu specializările: Kebab, Dil Kebab, Maxi Dil Kebab şi având ca materii opţionale prepararea de ayran, peymacun şi falafel cu vinete. Pentru cei care vor să evolueze în carieră, există şi posibilitatea unui curs special, postliceal, la finalul căruia absolvenţii vor primi diplomă de „specialist în şaormă cu de toate”.

Citește întreg articolul în Academia Cațavencu!

Citește totul despre:

Comentarii

loading...