31 C
București
sâmbătă, 25 iunie 2022
AcasăD'ale cetățeanuluiPrimăria Capitalei înțeapă din nou cetățenii. Acum, să-i testeze

Primăria Capitalei înțeapă din nou cetățenii. Acum, să-i testeze

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, dă asigurări că nu este o situație în totalitate nouă pentru cetățenii Bucureștiului, aceștia fiind obișnuiți să fie înțepați de către administrația publică locală.

Marea diferență este că, de această dată, cetățenii vor primi și un răspuns după ce sunt înțepați de administrație.

Opinia publică și-a exprimat, în ultima perioadă, îngrijorarea că Bucureștiul nu ar avea suficiente unități spitalicești care să poată trata pacienți infectați cu COVID-19.

Primăria Municipiului București dă asigurări că nu se pune problema ca în Capitală să existe spitale care să nu trateze pacienți infectați cu noul coronavirus, deoarece pe teritoriul orașului pur și simplu nu există clădiri ce pot fi considerate instituții sanitare.

Edilul-șef Gabriela Firea dă asigurări că nu se pune problema discriminării pacienților în instituțiile spitalicești subordonate Primăriei Capitalei.

Administrația publică locală dă asigurări că în aceste spitale toți pacienții sunt la fel de netratați.

Pandemia de coronavirus pare să fi adus însă pace în interiorul familiei primăriilor cu conducere PSD din Capitală.

Gabriela Firea și primarul sectorului 6, Gabriel Mutu, par să fi îngropat securea, secera, ciocanul și alte arme ale războiului de partid roșu și, în interesul cetățeanului își transmit din nou bezele preelectorale în spațiul public.

Astfel, toate primăriile din București au ajuns să lupte în interesul cetățeanului.

Articolul integral este disponibil pe Academia Cațavencu.

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite

Optsprezece migranți au murit în timp ce încercau să treacă în enclava nord-africană Melilla din Spania

Optsprezece migranți au murit și alții au fost răniți atunci când o mulțime uriașă a încercat să treacă în enclava nord-africană Melilla din Spania,...
00:01:04

VIDEO: Inundațiile scufundă case în India

Victimele inundațiilor din statul indian Assam au declarat că se luptă pentru a avea acces la alimente adecvate și apă potabilă, în timp ce...
00:01:42

VIDEO: Proteste în Los Angeles în urma anulării dreptului la avort

În urma hotărârii Curții Supreme a SUA de vineri, care a eliminat dreptul la avort la nivel național, recunoscut în urmă cu aproape 50...
Ultima oră
Pe aceeași temă