Ponta intră în campania pentru Alegerile Locale în stilul propriu, copy – paste!

Fostul premier și-a surprins activul de partid și de stat pe tușă cu o deplasare fulger în China, țara pentru care, nu demult, se transformase într-un veritabil agent de influență.

Share

Eugen Cișmașu 0 comentarii

Actualizat: 18.08.2020 - 07:33

În plină precampanie pentru Alegerile Locale, după ce a împânzit drumurile naționale cu panouri publicitare în care se prezintă in personam alegătorilor din întreaga Românie, ca și cum ar candida la Primăria fiecărui municipiu, fiecărui oraș și fiecărei comune de țară, fostul premier și-a surprins activul de partid și de stat pe tușă cu o deplasare fulger în China, țara pentru care, nu demult, se transformase într-un veritabil agent de influență.

Trei surse separate, însemnând un omuleț roșu, unul albastru și unul portocaliu de pe sigla stilizată a ”Pro România”, ne-au dat de înțeles faptul că vizita ex - premierului român în China nu se datorează, aşa cum am fi tentaţi să credem, faptului că el s-ar fi îndrăgostit iremediabil de jucăriile chinezeşti cu baterii, ci unui motiv de-a dreptul şocant. Potrivit mai sus amintitelor surse de încredere, Ponta va pleca la Beijing ca să-şi cumpere o duzină de copii ieftine, din genul ”sase la zețe mii de euro” care să participe în locul lui la campania electorală pentru localele din întreaga Românie.

„E singura ţară de unde putea alege aşa ceva: în Japonia n-ar fi găsit o sosie perfectă, fiindcă japonezii nu mint niciodată şi, în plus, sunt şi foarte harnici, pe ăia nu-i convingi nicicum s-o frece toată ziua pe la televiziuni, iar în Coreea de Nord există un singur om la fel de gras ca Ponta, şi ăla are de minţit la televiziunea lor. În schimb, în China sunt cel puţin câteva sute de milioane de chinezi care seamănă leit la fizic şi apucături cu Ponta şi ar putea să apară la televizor în locul lui, şi-n timpul ăsta prezidentul Pro România via China poate să stea, liniştit, în faţa ecranului, să mănânce pop-corn şi să bea suc, păstrându-şi forţele intacte pentru turul II”, ne-au șoptit sursele multicolore.

(Citește întreg articolul în Academia Cațavencu)

Citește totul despre:

Comentarii