Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Petrecerea poate continua. Nu ai luat Bacul din cauza COVID, evident!

Chiar dacă nu ai reușit să promovezi examenul național de Bacalaureat anul acesta, nu înseamnă că nu ai motive de sărbătorit și de uitare a distanțării sociale în cluburile din Centrul Istoric al Capitalei.

Share

Laurențiu Mușoiu 0 comentarii

30.06.2020 - 16:28

China le-a livrat, anul acesta, absolvenților de liceu cel mai bun alibi pentru rezultate slabe la Bacalaureat: COVID-19.

Evident, cadoul oferit lumii de către Republica Populară Chineză nu ar fi avut niciun efect asupra școlii românești fără contribuția Ministerului Educației și Cercetării, care a asigurat un învățământ online perfect pentru a garanta insuccesul multor candidați.

Articolul integral este disponibil pe Academia Cațavencu.

Comentarii