Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Patriarhia lansează programul creștinesc pentru absolvenții de liceu ”Donați și BAC-ul luați!”

Cu cât rugăciunea este mai intensă și mai acompaniată de o donație, cu atât devine mai puternică. Încercați și BAC-ul luați!”, este îndemnul Patriarhiei...

Share

Eugen Cișmașu 0 comentarii

Actualizat: 24.05.2020 - 22:30

După ce au obținut credite guvernamentale, la nivel de simpatie, cu rugăciunile lor pentru alungarea secetei, a pandemiei și atragerea sorților de izbândă în privința contractelor pentru echipamente medicale plătite din bani publici, oficialii S.C. BOR S.R.L. au emis un comunicat dictat de PreaFericitul Daniel prin care îi anunță pe români că-n pragul examenului de Bacalaureat tot Patriarhia o să le scoată loazele din necaz, evident, contracost, preoții urmând să se roage pentru elevi și să-i ajute, prin „orice alt mod folositor”, să treacă cu bine examenul.

Cu toate că nu există încă studii care să demonstreze că investirea banilor în educație ajută, reprezentanții BOR au declarat că rugăciunile chiar își fac efectul: „Se știe că efectul rugăciunii este extraordinar de puternic. Oamenii se vindecă de orice prin rugăciune, câștigă la loto sau evită accidente. Și cu cât rugăciunea este mai intensă și acompaniată de o donație cu atât devine mai puternică. Încercați și BAC-ul luați!”.

Citește întreg articolul în Academia Cațavencu!

Citește totul despre:

Comentarii

loading...