Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Mesajul ministrului Educației pentru toți elevii, profesorii și părinții: Bla bla bla, bla bla bla..

Ministrul Educației și Cercetării, Monica Anisie, a transmis un mesaj de sfârșit de an școlar tuturor elevilor și profesorilor.

Share

Laurențiu Mușoiu 0 comentarii

14.06.2020 - 13:24

“Bla bla bla, bla bla bla, bla bla bla, bla bla bla, bla bla bla, bla bla bla, bla bla bla, bla bla bla, bla bla bla, bla bla bla (...) bla bla bla, bla bla bla bla, bla bla bla, bla bla bla, bla bla bla, bla bla bla, bla bla bla, bla bla bla, bla bla bla bla, bla bla bla bla”, le-a transmis ministrul tuturor celor implicați în școala românească.

Șefa Învățământului a avut un mesaj și pentru absolvenții claselor a VIII-a și a XII-a, care vor suține Evaluarea Națională, respectiv examenul de Bacalaureat.

Articolul integral este disponibil pe Academia Cațavencu.

Comentarii