Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Măsuri electorale în Capitală: Firea face benzi de circulație pentru mașinile scumpe

"E foarte simplu și logic. Cu străzile pline de astfel de limuzine de lux, Bucureștiul va părea un oraș comparabil cu marile capitale ale lumii", a declarat Firea.

Share

Eugen Cișmașu 0 comentarii

Actualizat: 06.09.2020 - 20:17

Ca să nu-și piardă alegătorii, după ce a avut o grămadă de inițiative controversate, și mai ales după ce contracandidatul său, Nicușor Dan, a pus mâna pe toți frustrații Capitalei, oferindu-le o platformă online de sifonat anonim, Gabriela Firea ia măsuri extreme pentru a da o nouă față Bucureștiului.
La propunerile insistente ale unor potenți oameni de afaceri, sportivi, demnitari, politicieni, maneliști sau pur și simplu cetățeni foarte bogați ai Capitalei, primarul general a realizat că este o necesitate și o urgență realizarea de benzi exclusive de circulație rutieră, rezervate mașinilor de peste 70.000 de euro.
"E foarte simplu și logic. Cu străzile pline de astfel de limuzine de lux, Bucureștiul va părea un oraș comparabil cu marile capitale ale lumii", a declarat Firea.
Astfel, ca să nu se mai amestece cu membrii Clanurilor Girofarelor, cu enoriașii Bisericii BMWurilor ori cu beizadelele de bani gata, care vor să asculte manelele din decapotabile în conditii civilizate, și pe care îi deprimă teribil imaginile cu sărăcie, precum cele produse de milogii încărcați în Loganuri pe la semafoare, Firea va reloca transportul public pe benzile rezervate până acum pentru bicicliști, mașinile ieftine urmând să fie lăsate în parcări special amenajate la periferia orașului.
Firește, ca să nu existe discriminare, săracii nu vor fi blocați la bariere, la intrarea în Capitală, ci li se va permite să circule liber, pe sub pămant, cu metroul, nu care cumva să fie văzuți de noul electorat targetat al prim-edilului Bucureștiului. (Citește întregul pamflet în Academia Cațavencu)

Citește totul despre:

Comentarii