Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Liderii mondiali în producția de televizoare se luptă pentru un contract cu Anisie

Marii producători de electronice din lume se luptă pentru a semna un contract în exclusivitate cu ministrulEducației și Cercetării din România, Monica Anisie.

Share

Laurențiu Mușoiu 0 comentarii

22.10.2020 - 13:04

Interesul marilor companii a fost stârnit, după ce șefa învățământului din țara noastră a desvăluit în direct, la un post de televiziune, că a inventat primul televizor care funcționează fără curent electric.

Este exclus ca aceste televizoare, ce au fost puse la dispoziția tuturor elevilor care nu au curent electric acasă să folosească energia solară, deoarece Soarele nu a mai ieșit de multe luni pe strada școlii românești.

Articolul integral este disponibil pe Academia Cațavencu.

Comentarii