Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Joe Biden, somat de Black Lives Matter să reducă imediat numărul celulelor albe din sânge

„Celulele albe din sânge opresc agenții patogeni și celulele de culoare de ani de zile și nu vrem să mai permitem asta acum, când suntem în sfârșit la putere”.

Share

Eugen Cișmașu 0 comentarii

Actualizat: 15.11.2020 - 21:07

”A venit timpul decontului” este sloganul zilei pentru protestatarii Black Lives Matter, cei care, după victoria în alegeri la care anunță că au contribuit consistent, îl somează pe Joe Biden să reducă, printr-un decret prezidențial neîntârziat, numărul celulelor albe din sânge!

”Black Lives Matter condamnă celulele albe din sânge pentru oprimarea celulelor de culoare!”, se arată într-un memorandum pe care reprezentanții BLM l-au afișat în aceste zile în fața Centrului Medical St. Louis. „Sunt albe, deci sunt presive”, spun despre leucocite participanții BLM la cel mai recent miting antidiscriminare, susținând imperativ că ”acești diavoli colonizatori care sunt celulele albe trebuie să iasă din corpurile noastre pentru totdeauna!”.

Deși, în platforma sa progresistă, intitulată ”Îngrijire medicală pentru toți”, Alexandria Ocasio-Cortez, prima reprezentantă de sex feminin a Socialiștilor Democrați din America aleasă în Congres, susține că ar exista o procedură tehnică de tehnică de filtrare a sângelui, care elimină doar celulele albe specifice din sânge, afirmația sa este contrazisă în mod justificat de doctorul Anthony Fauci, cel care, într-o conferință de presă referitoare la noile revendicări ale mișcării BLM, a avertizat extrem de serios asupra faptului că, ”într-o perioadă marcată de pandemie și de un virus înfricoșător, îndemnăm cu tărie toți americanii să nu scape de celulele albe din sânge".

„Celulele albe din sânge opresc agenții patogeni și celulele de culoare de ani de zile și nu vrem să mai permitem asta acum, când suntem în sfârșit la putere”, a declarat, însă, democrata Bianca Constantinesco, activistă pentru drepturile omului de origine română. „Ciocu' mic, stimați republicani, sunteți minoritari, exact ca leucocitele alea care, deși reprezintă doar 1% din volumul de sânge, ne înghit aproape toată energia. Joe Biden, e timpul să oprim această nedreptate”, a mai adăugat simpatizanta BLM în postarea sa pe Twitter intitulată ”Biden, dărâmă zidul! Lasă agenții patogeni în libertate!”.

O altă solicitare, imperativ adresată lui Biden de către protestatarii Black Lives Matter, vizează schimbarea denumirii simbolului Președinției americane, din Casa Albă, în Casa Multicoloră.

”America se trezește în sfârșit din coșmarul rasismului său sistemic, însă schimbarea Statelor Unite, stradă cu stradă, cum spun frații noștri ideologici din România, nu se poate realiza... (Citește continuarea pamfletului în Academia Cațavencu)

Citește totul despre:

Comentarii