8.2 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăD'ale cetățeanuluiIohannis vorbește ca la gura cortului spital militar

Iohannis vorbește ca la gura cortului spital militar

După preluarea acestei declarații, statul ar trebui să sancționeze toate instituțiile media care au transmis că România este pregătită pentru pandemia coronavirus.

Totuși, președintele Klaus Iohannis a dat dovadă de perspicacitate și a menționat că România este pregătită, dar nu prea.

Președintele a menționat că autoritățile sunt pregătite, pentru că Partidul Național Liberal (PNL) se află la guvernare, altfel, PSD ar fi însemnat o epidemie mai periculoasă decât noul coronavirus.

Șeful statului a precizat însă că sistemul sanitar din țara noastră, deși este cel mai pregătit din lume pentru amenințarea COVID-19, are nevoie de îmbunătățiri, pentru a nu fi surprins nici de cel mai mare cataclism.

Sistemul sanitar trebuie însă perfecționat „Pas cu pas” de Klaus Iohannis.

Nimeni nu știe însă când va avea loc “Primul pas” sau când președintele își va publica următorul pas, având în vedere că noul coronavirus i-a sabotat toate târgurile de carte.

Articolul complet este disponibil pe Academia Cațavencu.

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite

Seturi de mese si scaune pentru dining – cum alegi ceva potrivit pentru sufrageria ta

Seturile de mese și scaune sunt ideale pentru a fi poziționate într-un spațiu mare. Acestea sunt mari ca și volum și este nevoie de...

De ce nu se creează efectul de campanie electorală?

Campania electorală s-a declanșat neoficial în România. Criza desemnării candidatului comun al coaliției PSD-PNL are efecte profunde. În această perioadă, se fac calibrări de...

Echipa de robotică RO2D2 a Colegiului Național „ Mihai Viteazu” din Ploiești a luat titlul de vicecampioană mondială la Campionatul Mondial de Robotică de...

Echipa de robotică RO2D2 a Colegiului Național „ Mihai Viteazu” din Ploiești s-a încununat de succes, prin obținerea titlului de vicecampioni mondiali din cadrul...
Ultima oră
Pe aceeași temă