Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Iohannis vorbește ca la gura cortului spital militar

În urma unei petreceri la cort asamblat de Armată, cu participanții păstrați la o distanță de 1,5 metri, evident, președintele Klaus Iohannis a anunțat poporul, prin intermediul televiziunilor care nu mai au voie să propage fake news, că România este pregătită pentru coronavirus.

Share

Laurențiu Mușoiu 0 comentarii

29.03.2020 - 22:03

După preluarea acestei declarații, statul ar trebui să sancționeze toate instituțiile media care au transmis că România este pregătită pentru pandemia coronavirus.

Totuși, președintele Klaus Iohannis a dat dovadă de perspicacitate și a menționat că România este pregătită, dar nu prea.

Președintele a menționat că autoritățile sunt pregătite, pentru că Partidul Național Liberal (PNL) se află la guvernare, altfel, PSD ar fi însemnat o epidemie mai periculoasă decât noul coronavirus.

Șeful statului a precizat însă că sistemul sanitar din țara noastră, deși este cel mai pregătit din lume pentru amenințarea COVID-19, are nevoie de îmbunătățiri, pentru a nu fi surprins nici de cel mai mare cataclism.

Sistemul sanitar trebuie însă perfecționat „Pas cu pas” de Klaus Iohannis.

Nimeni nu știe însă când va avea loc “Primul pas” sau când președintele își va publica următorul pas, având în vedere că noul coronavirus i-a sabotat toate târgurile de carte.

Articolul complet este disponibil pe Academia Cațavencu.

Comentarii