Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Implant de celule fotovoltaice în locul implantului de păr: din 2021.

Un institut privat de cercetare din Capitală, în cu colaborare cu Universitatea Politehnică București, a anunțat lansarea publică a unei tehnologii inovatoare prin care chelioșii pot transforma razele soarelui în energie!

Share

Eugen Cișmașu 0 comentarii

Actualizat: 25.03.2020 - 09:17

Sistemul este deja în faza de dezvoltare, fiind testat cu succes pe nu mai puțin de 50 de persoane rămase, din motive obiective, fără păr, rezultatele obținute fiind peste așteptări.

Practic, utilizatorii lipsiți de păr care vor apela la noua tehnologie de implant vor acționa ca niște panouri mobile solare, ce vor capta radiațiile solare și le vor transforma într-o energie ce urmează a fi depozitată în microbaterii cumulate de 4000 de miliamperi, pe care chelioșii le vor putea transporta în portmoneu sau buzunar.

Citește intreg articolul in Academia Cațavencu!

Citește totul despre:

Comentarii

loading...