Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Guvernul lansează Programul ”Rabla” pentru Boli, rezervat exclusiv pensionarilor!

Share

Eugen Cișmașu 0 comentarii

Actualizat: 27.03.2020 - 11:31

În plină criză mondială de coronavirus, Executivul va executa o operațiune concertată, cu larg impact la mase, mai exact la masele de pensionari care, după cum se știe din statistici, obișnuiesc să cam fie fidele politicilor de protecție – socială și, tocmai de aceea, să voteze PSD-ul.

Guvernul României, prin Ministerul Sănătății, a anunțat astăzi că, începând cu data de 1 Aprilie, va introduce în toate spitalele din țară Programul „Rabla” pentru Boli, destinat exclusiv pensionarilor.

Astfel, pacienții se vor putea interna cu două trei, sau chiar patru afecțiuni vechi și, în doar câteva zile, vor putea ieși din instituțiile medicale cu una singură. Responsabilii nu spun și care, tocmai pentru a nu speria potențialii participanți la program, însă numele bolii aflate la ofertă e destul de ușor de anticipat avându-se în vedere conjunctura.

Citește întreg articolul în Academia Cațavencu!

Citește totul despre:

#rabla #program #boli

Comentarii

loading...