Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Fox News anunță că Joe Biden a câștigat alegerile americane în toate provinciile chinezești!

Sondajele chineze au fost destul de uniforme, asta până când a fost descoperit laptopul lui Hunter Biden care conținea videoclipuri despre cum făcea sex cu chinezoaice în timp ce fumează crack.

Share

Eugen Cișmașu 0 comentarii

Actualizat: 14.11.2020 - 08:55

O relatare Fox News arată că Joe Biden, candidatul democrat la președinția Statelor Unite, a câștigat în aproape fiecare secție de votare din China, excepție făcând doar câteva secții de votare din provincia Western Xijinpingpong, acolo unde în favoarea lui Trump s-au exprimat doar dizidenții încarcerați în cele câteva zeci de lagăre politice.

"Dacă Biden a câștigat provinciile chineze, este clar că Donald Trump nu mai are, literalmente nicio speranță în a câștiga alegerile, chiar și după renumărare", au opinat specialiștii Fox..

 
Sondajele chineze au fost destul de uniforme, asta până când a fost descoperit laptopul lui Hunter Biden care conținea videoclipuri despre cum făcea sex cu chinezoaice în timp ce fumează crack.

„Chinezii sunt un popor mândru și adoră un videoclip porno considerat de maximă calitate atunci când măcar unul dintre protagoniști provine din țara lui Mao”, declară specialiștii.

Voturile din China au fost trimise cu întârziere prin Poștă, din pricina faptului că... (citește întregul pamflet în Academia Cațavencu)

Citește totul despre:

Comentarii