Firea, acuzată de Nicușor Dan că i-ar fi infiltrat în sediu un agent comunist, ca să-l discrediteze

Candidatul ”Dreptei Unite” la Primăria Capitalei, Nicușor Dan, merge mai departe cu acuzele la adresa Gabrielei Firea, căreia îi reproșează în prezent faptul că i-ar fi infiltrat în sediul de campanie agenți de discreditare.

Share

Eugen Cișmașu 0 comentarii

Actualizat: 22.09.2020 - 08:58

Nicușor este îngrijorat de faptul că pisica pe care a adoptat-o de câteva zile, după ce a găsit-o așteptând pe preșul din fața centrului de campanie, este un instrument fabricat în laboratoarele subterane ale Gabrielei Firea, plasat special cu rolul de a-l denigra în fața electoratului de dreapta și a simpatizanților care-i trec pragul.

Potrivit candidatului PNL – USR -PLUS, Mao Tzedon, liderul de legendă al Partidului Comunist din China, este singurul lucru despre care pisica sa vorbește, în prezența tuturor. „Sunt întru totul de acord cu libertatea politică de exprimare, dar asta este cam mult. Pisica asta suspectă nu știe decât „Mao” în sus și „Mao” îm jos. Când ne intră în sediu simpatizanți sau electori de dreapta și eu încerc să vorbesc despre punctele mele de vedere politice, pisica asta comunistă apare de unde nici nu te gândești și începe să-l aclame pe Mao, ca și cum, în realitate, numai despre asta s-ar vorbi la noi, în USR”, spune Nicușor Dan.

Candidatul Dreptei susține că a încercat să facă totul pentru a opri pisica să își manifeste simpatiile sale marxist – maoiste, însă nu a obținut decât o escaladare a manifestărilor fățiș progresiste ale animalului.

”Duamna Firea și-a antrenat foarte bine agentul denigrator. Indiferent de ce am încercat să-i fac pentru a o domoli, fie că am tăiat-o de la mâncare, fie că am dat-o pe stradă, afară, pisica asta comunistă se întoarce cu forțe noi... (Citește întreg pamfletul în Academia Cațavencu)

Comentarii