5.4 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăD'ale cetățeanuluiExclusă din AUR, Diana Șoșoacă își deschide cabinet parlamentar într-un salon din...

Exclusă din AUR, Diana Șoșoacă își deschide cabinet parlamentar într-un salon din Spitalul Obregia

”Nu mă dai tu pe mine afară, somâldoc nenorocit ce ești! Plec eu, bă, tristule!”, l-a anunțat Șoșocă pe fostul coleg, și a anunțat că lucrurile nu vor rămâne așa, în topul activității sale urmând să intre un nou obiectiv, acela de a-l lăsa pe Simion fără mare parte dintre votanții săi bucureșteni.

Cum, în ultimul an, Diana Șoșoacă s-a dedublat în cele mai neașteptate personalități din istorie, politică sau din mediul artistic, crezându-se când Ana Ipătescu, Zoia Kosmodemianskaia, Evita Peron, Dolores Ibárruri, când Dana Grecu, Irina Loghin sau Floricica Dansatoarea, intrând mai întâi în pielea Reginei Tunelurilor Dacice de sub Bucegi, ca mai apoi să anunțe că va candida la Președinția României, după ”ejacularea sa prematură” din AUR, Șoșoacăi i-a venit ideea năstrușnică să-l facă la electorat pe Simion, deschizându-și un cabinet Parlamentar fix întrunul dintre saloanele Spitalului Obregia, din Capitală.

Șoșoacă a anunțat nu numai că se va întâlni zi de zi cu alegătorii, la noul sediu, ci și faptul că va transmite non stop liveuri de la inedita locație, dotata cu cea mai sofisticată aparatură de televiziune.

„Am transformat camerele de supraveghere din salon într-un modern car de reportaj și pe patul meu vor sta invitații. Asistente îmi vor fi surorile medicale iar bodyguarzi – brancardierii. Voi transmite în special emisuni exclusive, realizate de mine, cu mine însămi, că doar nu ma obligă nimeni să-l aduc în direct pe rusofilul Călin Georgescu sau pe rapsodul comunist, Tudor Gheorghe… (Citește întregul pamflet în Academia Cațavencu)

Cele mai citite

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...
Ultima oră
Pe aceeași temă