Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

El e vamaiotul care răspunde la numele de Davai Lama stând în lotus, şpagat, în seceră şi în ciocan!

Omul este extrem de jovial, se adresează celor care îl abordează, cu apelativul ”tovarășe”, și poate vorbi ore în șir despre sinergia faptelor prezentului ancorat în meandrele concretului.

Share

Eugen Cișmașu 0 comentarii

Actualizat: 02.06.2020 - 10:06

Zeci de mii de turiști au umplut litoralul în această săptămână, după ridicarea restricțiilor privind distanțarea socială, în încercarea de a compensa, parcă timpul petrecut între pereții caselor și apartamentelor, în perioada de izolare.

 
Foarte mulți dintre cei care au ajuns pe litoralul românesc începând cu 1 iunie au rămas impresionaţi de vamaiotul venerabil care, de câteva zile, face senzaţie pe plajele din 2 Mai şi din Vama Veche.

Acesta răspunde la numele de Davai Lama, stă în lotus, în şpagat, în seceră şi în ciocan şi, pentru 10 lei, oferă doritorilor felinare zburătoare chinezeşti confecţionate din ziare vechi, Pravda, Scânteia şi Munca de Partid. 

Citește întreg articolul în Academia Cațavencu!

Citește totul despre:

Comentarii

loading...