Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Doi chinezi din Dragonul Roșu dau lovitura în afaceri pe timp de Pandemie!

”Corona Dolls”, cu sediul în Voluntari, s-a deschis pentru afaceri în luna martie și a identificat deja cerere suficientă pentru a deschide două noi filiale, în Cluj – Napoca și Iași.

Share

Eugen Cișmașu 0 comentarii

Actualizat: 03.04.2020 - 09:27

Doi cetățeni chinezi, siliți să se reorienteze după închiderea complexului ”Dragonul Roșu” din cauza decretării stării de urgență, au un succes fulminant după ce au pus pe picioare o nouă afacere destinată românilor închiși în case pe timp de pandemie, și intenționează să-și extindă oferta chiar dincolo de granițele României, punând la dispoziția publicului primul serviciu de închiriere a păpușilor sexuale cu rol terapeutic, antidepresiv.

”Corona Dolls”, cu sediul în Voluntari, s-a deschis pentru afaceri în luna martie și a identificat deja cerere suficientă pentru a deschide două noi filiale, în Cluj – Napoca și Iași, ritmul de creștere determinându-I pe cei doi asociați să își planifice o extindere a afacerii în Europa, începând cu zonele roșii de manifestare a focarelor de coronavirus.

Afacerea a fost fondată de cei doi chinezi în momentul în care au fost trași pe dreapta de decizia guvernului de a închide complexul ”Dragonul Roșu”, ei folosind rezervele financiare ale magazinului ce comercializa produse din mase plastice pentru a cumpăra un stoc inițial de opt păpuși sexuale pe care, prin intermediul unui call-center online, le-au trimis la treabă, prin apartamentele românilor singuri, contra unor sume deloc mari și în condiții sanitare asemnănătoare celor din marile instituții spitalicești.

Citește articolul complet în Academia Cațavencu!

Comentarii